30. 10. 2013

Strana zelených získala ve volbách do poslanecké sněmovny v roce 2013 celkem 159.025 hlasů (z toho 1.743 na Praze 13) a stala se nejsilnější neparlamentní stranou.

Vážení sousedé voliči. Chtěli bychom poděkovat všem, kteří nám dali svůj hlas. Na Praze 13 volilo Stranu zelených 1.743 voličů, což znamená velký nárůst oproti volbám v roce 2010. Vaše hlasy chápeme jako ocenění naší práce na Praze 13, ve které hodláme nadále pokračovat. Doufáme, že nám zachováte svoji přízeň a odevzdáte nám svůj hlas i v komunálních volbách, které nás čekají v roce 2014.

Pokud budete mít jakékoliv připomínky čí náměty k naší práci, stačí nás kontaktovat elektronicky. Také za námi můžete přijít na schůzi, či se k nám přidat při jednom z pravidelných úklidů, které organizujeme na Praze 13. Pokud máte zájem o události z Prahy 13 a nestačí Vám radniční časopis STOP, zaregistrujte se k odběru našeho čtvrtletního zpravodaje.