4. 10. 2008

14. 10. od 19:30 – setkání s prof. Helenou Illnerovou, ministrem životního prostředí Martinem Bursíkem, zastupitelkou HMP Petrou Kolínskou a poslancem PSČR Františkem Laudatem nejenom o problematice kamionové dopravy (kinosál, ZŠ a MŠ Barrandov, Chaplinovo nám. 1/615, Praha 5, tram zastávka Chaplinovo náměstí)

13. 10. od 18:00 se koná diskuse Klubu zastupitelů SZ „Mateřské školy Prahy 5“ (garantka Mr. Anna Grušová) – Místnost 330 , úřadu MČ Prahhy 5, nám. 14.října 4, P5)

7. 10. od 18:00 (sál radnice Prahy 5, Štefánikova 13/15, Praha 5) se koná panelová  diskuse odborníků
„(ne)Udržitelný rozvoj uzemí velké Prahy 5, developerská suburbanizace a ochrana zeleně (Prokopského údolí)“. Hostem bude prof. Helena Illnerová

6. 10. od 18:00 probíhá diskuse Klubu zastupitelů SZ „Nové/utajené/ohrožené/zmizelé památky Prahy 5“  (garant Ing. Ondřej Velek,  přizváni odborníci památkáři) – Místnost 330 , úřadu  MČ Prahy 5, nám. 14.října 4, P5)

Petiční stánky:

Petice občanů pro záchranu zelených ploch Prahy 13

Lužiny – výstup z metra

13.10.

15 – 18 hodin

Luka – prostor pod schody (zastávka autobusů)

14.10.

Nové Butovice – výstup z metra směr poliklinika + výstup  směr Velká Ohrada