18. 11. 2010

Do Zastupitelstva MČ Praha 13 byly zvoleny tři naše kandidátky:

1. Ing. Zuzana Drhová, Phd

Profese: Sociální ekoložka
Heslo: Zelení přináší změnu

Členka kontrolního výboru

Zelení přináší změnu nejen tím, že přivádí ženy do komunální politiky. Chceme se zaměřit na děti, mládež a školství, chceme zajistit chráněné odkladové plochy pro kola u škol a stanic metra a zasadit se o větší bezpečnost občanů. Jako zastupitelka hlavního města Prahy chci dohlédnout na to, aby městské části více využívaly peněz  Evropské unie pro zlepšování životního prostředí.

2. RNDr. Marcela Plesníková

Profese: učitelka
Heslo: Zdravé životní prostředí – zdraví lidé

Místopředsedkyně výboru pro výchovu v vzdělávání

Daňoví poplatníci mají právo na zdravé, co nejméně znečištěné prostředí, v němž žijí. Budeme sledovat kvalitu životního prostředí na Praze 13 a zasadíme se o jeho zlepšení. Zvýšenou pozornost budeme věnovat zeleni a péči o Dalejské a Prokopské údolí.

3. Mgr. Olga Sedláčková M.B.A. (SNK-ED)

Profese: ekonomka a manažerka evropských fondů

Členka finančního výboru a výboru pro evropské fondy

Já osobně si přeji, aby Praha byla přátelské, BEZPEČNÉ, zelené město v srdci Evropy, moderní evropská metropole, která nabízí zajímavé pracovní příležitosti, dobré podmínky pro podnikání a pro vzdělávání a pestré  možnosti jak trávit volný čas.  Praha v mnoha ohledech již taková je, ale mnohé je třeba ještě udělat.

Zde najdete kompletní kandidátní listinu zelených do Zastupitelstva MČ Prahy 13: