tomas

Otevřené a transparentní rozhodování

Narodil jsem se v roce 1980 v Praze a na Praze 13 žiji již od pěti let. Vystudoval jsem zde i místní Obchodní akademii v Kuncově ulici.
 Profesní kariéra mě zavedla do softwarového oddělení nakladatelství odborné literatury, kde s výjimkou krátkého pobytu v Anglii pracuji dodnes. O komunální politiku se zajímám přes 10 let. Aktivně jsem se do ní zapojil v komunálních volbách do zastupitelstva městské části Prahy 13 již jako zástupce České pirátské strany na kandidátce Strany zelených v roce 2010.

Ve volném čase se rád zajímám o  informační technologie, cyklistiku, turistiku a historickou literaturu.

Jako zastupitel budu uplatňovat svoje zkušenosti s informačními technologiemi a pomůžu dostatečně otevřít radnici občanům pomocí stěžejního on-line transparentního účtu městské části a jí zřizovaných organizací s aktivním propojením na uzavřené smlouvy vysoutěžené ve výběrovém řízení i pro zakázky malého rozsahu. Rád bych také zveřejnil jak konkrétní zastupitel hlasoval v jeho osobním profilu na webových stránkách MČ a pokusím se o zveřejňování kompletního záznamu z jednání zastupitelstva jako je běžné v ostatních městských částech.

 

 

TOPlist